MSC-Antaris is de tweede helft van de competitie begonnen met een gelijkspel tegen het op de tweede plaats staande Quick’20. Na ruim negentig minuten stond er een 4-4 eindstand op het scorebord.
MSC-Antaris nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong. Eerst was het in de 39e minuut Matthijs Kool die op randje buitenspel doormocht en Marc van Eijk in de gelegenheid stelde om de 1-0 aan te tekenen. Niet veel later was het Matthijs Kool die goed doorging op doelman Jeroen de Römph. De doelman maaide over de terugspeelbal en het was voor Kool een koud kunstje om 2-0 binnen te schieten. Zoals wel vaker dit seizoen kreeg MSC voor rust snel nog twee doelpunten tegen. In blessuretijd van de eerste helft legde scheidsrechter Bos uit Eindhoven na een overtreding van Daniël Zeldenrust de bal op de stip. Het was Peter Klijndijk die de 2-1 binnenschoot. Een minuut later was het weer raak. Een vrije trap van Tim Engbers vloog na een miscommunicatie in de Meppeler defensie ineens binnen. Ruststand: 2-2.
Na rust leek Quick’20 over MSC heen te lopen. Nadat de wit-zwarten eerst nog een penalty was onthouden (overtreding op Van Eijk) was het Stef v.d. Velden die de 2-3 binnenschoot in de 54e minuut. Dertien minuten later leek Bas Damink de wedstrijd op slot te gooien: 2-4. MSC bleef knokken en kreeg goede kansen op 3-4. Die kwam er uiteindelijk ook. Het was invaller Henk Kleene die een voorzet van Van Eijk schitterend binnenknikte. MSC speelde alles of niets. Nadat doelman Migchelsen een afgeslagen corner op de lat schoot, was het in blessuretijd wel raak. MSC kreeg een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Andres Hoogeveen zag dat zijn inzet slecht verwerkt werd door doelman De Römph. Ronny Venema was er als de kippen bij om de gelijkmaker binnen te koppen.