MSC-Antaris heeft zondag de laatste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse C verloren. Ver in blessuretijd wist Be Quick 1887 de winnende treffer te scoren. MSC opende al vroeg in de wedstrijd de score. Een fraaie aanval over de rechterflank werd door Matthijs Kool afgerond. In de eerste helft was er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht. De Groningers leken niet te beseffen dat er in Meppel gewonnen moest worden om niet verzeild te raken op de 12e plaats in de competitie.
Na rust liet MSC de teugels vieren, maar al wat Be Quick deed het kwam niet tot scoren. De mooiste kansen werden onbenut gelaten. Uiteindelijk was het Willem Lanjouw die Be Quick op 1-1 bracht. De Groningers gingen op jacht naar de 2-1, maar faalden hopeloos in de afwerking. Pas ver in blessuretijd was het Rudmer Wiersma die uiteindelijk wel de winnende treffer wist te maken.