MSC-Antaris heeft vandaag de uitwedstrijd tegen Bergum weten te winnen. Na negentig minuten stond er een 0-3 eindstand op het scorebord. De wedstrijd in Friesland begon 25 minuten later dan gepland. Op het veld in Bergum ontbraken de lijnen, waardoor scheidsrechter besloot dat eerst de lijnen goed op het veld moesten staan voordat hij de wedstrijd zou beginnen. In een gelijkopgaande eerste helft bleef het 0-0. Wel kregen de Friezen vanaf 11 meter de kans om te scoren, maar de uitblinkende MSC-doelman Theo Migchelsen stopte de penalty. Tien minuten na rust kreeg MSC de gelegenheid om te scoren van 11 meter. Stephan Besuijen benutte de penalty. In het tumult dat daarna ontstond werd een speler van Bergum uit het veld gestuurd. Hij was handtastelijk in de richting van de scheidsrechter die tot een afkoelingsperiode besloot. MSC bleef in de tweede helft het betere van het spel houden en kwam een kwartier voor tijd ook verdiend op 0-2.. Het was de 16-jarige B-junior Rene Koezen die zijn debuut in de basis van het eerste elftal opluisterde met een doelpunt. Koezen rondde een voorzet van Rene de Nekker met zijn ‘zwakke’ rechterbeen af. Vijf minuten voor tijd viel er nog een opmerkelijk feit te melden. De bijna 44-jarige Guido Broers maakte zijn rentree in het eerste elftal. Broers liet zich direct gelden. Hij zette de aanval op die uiteindelijk de 0-3 van Rene de Nekker opleverde.