MSC-Antaris heeft zaterdagavond de derde overwinning van het seizoen geboekt. In Meppel werd Rohda Raalte met 2-1 verslagen. Na enkele kleine kansen was het Abdelkrim Kissi die na twintig minuten de score opende. Hij schoot van dichtbij in twee keer knap raak. Rohda Raalte was voor rust beslist niet minder, maar kwam niet tot scoren. Wel schoot de Raalter ploeg de bal nog een keer op de lat.
Na rust was het direct raak. In de 46 minuut was het Egbert van der Wal die vanaf de linkerfklank voorzette. Fernando Santing liep onder de bal door en bij de tweede paal was het Matthijs Kool die de bal over de doelliijn frommelde. MSC kreeg daarna drie opgelegde mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar Joey van den Berg kreeg de bal niet langs Ido Wentink. Een kwartier voor tijd deed Bjorn Honshorst namens Rohda nog iets terug, maar de zege kwam daarna niet meer in gevaar.