Staphorst nam voor rust een voorsprong, maar zag MSC na rust op gelijke hoogte komen via Marne Bakker. Aanvoerder Jeffrey Veldberg scoorde niet veel later 1-2. Staphorst kreeg een aantal mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar keeper Kamminga stond steeds weer op de goede plek. Aan de andere kant kreeg MSC ook nog kansen om de wedstrijd definitief in haar voordeel te beslissen, maar Joreilly Chirinio en Benedict Sparenberg misten.

MSC heeft nu uit twee wedstrijden vier punten verzameld. Olde Veste versloeg deze week Urk met 3-1 en heeft ook vier punten uit twee duels. Urk heeft drie punten, Staphorst nul.

Klik hier voor en volledig overzicht van de uitslagen in de Beltona Beloftencompetitie.