Zeldenrust scoorde koppend 1-0. MSC leek zich goed te hebben hersteld van de zeperd van woensdag tegen Alcides. Via Stefan Bollen en de voor Marne Bakker ingevallen Joreilly Chirinio kwam het een aantal keren gevaarlijk door, maar gescoord werd er niet. Na rust bleef MSC de betere ploeg. Het kreeg ook grote kansen, maar Chirinio had het vizier driemaal niet op scherp. Tien minuten voor tijd was het uiteindelijk wel raak. Stefan Bollen verscheen alleen voor doelman Van der Meer die hij kansloos liet. Vijf minuten voor tijd kwam FC Wolvega nog weer terug in de wedstrijd. Het was Nick de Glee die Migchelsen van dichtbij kansloos liet. In de laatste minuut bepaalde Ronny Venema de eindstand op 3-1. De MSC-aanvoerder werd binnen de zestien meter aangetikt en schoot de toegekende strafschop zelf binnen.
Door de winst van SC Joure op Dalen is MSC tweede geëindigd in de bekerpoule. En dat betekent uitschakeling.