Het team van coach Rob van den Brink had nog iets met zichzelf goed te maken door twee mindere wedstrijden –  FlevoBoys en JVZ – recht te zetten en te laten zien dat de mannen wel degelijk goed kunnen voetballen en het elke tegenstander lastig  kunnen maken. In het zonovergoten Coevorden,  waar MSC A1 ook gelijktijdig moest aantreden, werd om 14.30 uur de aftrap verricht. Gelijk vanaf minuut één werd er druk gezet en het werd al snel duidelijk dat Raptim moeilijk met de druk om kon gaan. Chaotisch werd er verdedigd en de voorhoedespelers van de zuid-west drentenaren waren niet opgewassen tegen de solide verdediging van MSC. Na ruim een kwartier spelen was het Dennis van der Veen die via een voorzet vanaf de rechterflank de 0 – 1 inkopte en hiermee het startsein gaf om er een heerlijke voetbalmiddag van te maken . Vanaf dat moment was het Bjorn Lefferts die een doelpuntenshow op het veld neerlegde en vijf  fantastische doelpunten achter elkaar in het net liet verdwijnen. Met een comfortabele  0 – 6 voorsprong werd de thee opgezocht. Coach van den Brink kon met een gerust hart Bjorn Lefferts en laatste man Niels Haze wisselen en de C-spelers Rens Rengelink en Jesmer Boxum hun rentree laten maken. Beide mannen pakten de draad goed op al moet gezegd worden dat de tweede helft niet de moeilijkste helft uit de competitie was.                  Uw verslaggever zag een tweede helft die er eigenlijk niet meer toe deed en dat kwam vooral omdat Raptim het wel geloofde. Wel maakte Raptim nog 1 – 6 maar nadat Willem-Jan Webbink de eindstand op 1 – 7 had laten zetten waren de supporters het er over eens dat dit MSC duidelijk een maat te groot was deze middag voor het plaatselijke B1. Het spierballen vertoon in de eerste helft had duidelijk zijn tol geëist. Met nog twee competitie wedstrijden voor de boeg kunnen de meppelers terug kijken op een goed seizoen waarbij de vijfde plaats is veilig gesteld en misschien, heel misschien een vierde plaats nog in het verschiet zit, maar dan zijn we afhankelijk van onze buren Alcides. Zaterdag a.s. is de competitie wedstrijd tegen Staphorst B1 dat hekkensluiter in deze competitie is . Dit is de laatste thuis wedstrijd voor B1 en zouden de mannen het leuk vinden als u in grote getale naar sportpark Ezinge komt, aanvang 13.00 uur.