Met maar liefst 6 afwezigen begon MSC zwaar gehavend aan de wedstrijd. Lars is natuurlijk nog langdurig geblesseerd en Roy en Hidde komen terug van een blessure. Willem raakte op training ook nog eens geblesseerd. Tristan is op dit moment aan het spieken in en bij Barcelona en Pepijn is 1 van de TVTAS eilanden aan het onderzoeken.

Desondanks de aanpassingen die gedaan moesten worden, speelde MSC de eerste helft fantastisch voetbal. Erg werd vlot gecombineerd wat tot een legio kansen leidde. Maarten en Menno zorgden voor een 0-2 ruststand. Na rust kwam VHK vliegend uit de startblokken waardoor we iets meer onder druk kwamen staan. De organisatie stond als een huis, waardoor we redelijk gemakkelijk de 0 konden houden. Vlak voor tijd maakte Maarten zijn 2e goal van de wedstrijd waardoor de eindstand werd bepaald op 0-3.

Volgende week zaterdag zijn we vrij. Nu dus 2 weken de tijd om ons voor te bereiden op de topper tegen nummer 2 Wolvega.