Een wedstrijd op Urk is nooit makkelijk. Zo werd er op voorhand in ieder geval over gedacht. MSC kwam getergd uit de kleedkamer en liet vanaf het begin van zich spreken. Op een paar kleine foutjes na die twee knullige tegengoals opleverden, was MSC de betere ploeg. Een meer dan terechte overwinning dus. Dit was tegen Olde Veste ook het geval. Na 1 minuut lag de bal er al in en was het doel van Olde Veste 20 minuten lang een schiettent. Met goed positiespel en veel strijd stond er na 22min een 5-0 stand op het bord. Met een goal vlak voor rust en nog 2 na rust kwam er dus een 8-0 eindstand te staan. ‘Het grote verschil is dat we nu onze kansen wél creëren én afmaken’  zegt Gregory. ‘Dit geeft de jongens ook veel meer vertrouwen en zorgt ervoor dat ze ook met meer power de duels aangaan bij balverlies. Ook het positiespel begint steeds meer te lopen en de jongens raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Prachtig om te zien’.

Het is nu zaak dit minimaal vast te houden en het nóg meer te gaan perfectioneren. Aankomende zaterdag om 14:00 in en tegen Steenwijkerwold gaan we zien of dit al gelukt is. Maar 1 ding is zeker: MSC komt op stoom.