MSC B1 maakt nog steeds een (kleine) kans op de koploperpositie in de 1e klasse. Voorwaarde is natuurlijk dat het wedstrijden blijft winnen en dat DZOH en FC Meppel punten laten liggen. Vrijdagavond was zo’n wedstrijd waarin het gevaar aanwezig was dat onderschatting ten grondslag zou liggen aan puntverlies. De omstandigheden waren er ook naar: motregen, een slecht modderig veld , flinke- uit de kluit gewassen tegenstanders, een halfdonker verlicht veld en een slap, jolig bijna, MSC B1 dat 4 (!) maanden niet op echt gras had gevoetbald.
Over de wedstrijd blijven we kort: 3 punten was de opdracht en die werd danook via een – wel verdiende- 4-2 zege meegesleept uit het moeras van Hollandscheveld. Een veel te laag aanvangstempo , veel gemiste kansen en een strijdend HH’97 deden de motor haperen. De 2e helft was beter maar meerdere doelpunten bleven uit met het gevaar van een scorende tegenstander: HH’97 was trefzeker met 2 goals uit 3 aanvallen; zeer effectief.
Volgende week tegen FC Meppel meer concentratie mannen, met een scherpere voorbereiding!
 
De statistieken:
Scoreverloop:
1-0
1-1 Sven
1-2 Albert Jan
Rust
2-2
2-3 Jille
2-4 Sven
 
Toeschouwers:
voor rust 17, na rust 31
 
Opstelling;
Keepers: Knol (Koch)
Achterhoede: Jol (Stegeman), Veenema (Jol), Elpenhof, Koldenhof
Middenveld: Holterman (Daams), Ganzinga, Lefferts, Schaafsma
Voorhoede: Padding,Steendam
Voor rust: 4-4-2
Na rust:4-3-3 met Daams op de linksbuitenposite, Lefferts in de spits en de alsmaar pratende en soms zingende Steendam rechtshalf. Elpenhof schoof op naar het middenveld.
 
Gele kaart:Veenema
 
Opmerkingen: Robert Padding had het zwaar te verduren met 2 charges op zijn benen waarvan er 1 met geel werd bestraft. Rein schoot- en Sven kopte op de lat. Roy Knipmeijer was geblesseerd doch als toeschouwer aanwezig; klasse!
 
Toeschouwers uit Meppel: mevr. Jol en de heren Holterman, Koldenhof en Knol; uit Koekange: dhr. en mevr. Daams
 
Trainer:Harry Lefferts
Grens:Roel Schaafsma
 
Verslag:R.Sc