Maar het benodigde fanatisme wat voor deze wedstrijden wenselijk zou zijn, bleef deze middag achterwege. Na 10 minuten kwam Alcides op voorsprong, handig werd de verdediging uitgespeeld,   0 – 1. In plaats dat MSC B1 de jacht opende op de gelijkmaker ging Alcides door met voetballen. En zo zorgde Alcides ervoor dat het met de rust in een comfortabele zetel kon gaan zitten, ruststand  0 – 3.

De rust periode was eigenlijk tekort om MSC B1 op scherp te krijgen. MSC kreeg nog wel kansen, Niels Haze die mooi slalommend vlak voor de keeper kwam, vergat om zelf af te drukken  waardoor hij de bal naar links aflegde, weg kans. De altijd strijdende Willem-Jan Webbink kon ook deze middag geen vuist maken, liep nog wel tegen een terechte gele kaart aan. Alcides maakte in de tweede helft nog een doelpunt waardoor de eindstand op 0 – 4 kwam te staan, een terechte winnaar.                              Volgende week zaterdag staat het uitduel tegen FC Meppel op het programma, aanvang 12.30 uur.

’s Avonds is het bijna voltallige team, inclusief trainer en leider, gezellig aangeschoven aan de lange tafels van  Wokplaza alwaar smakelijk het eten en vooral het bier werd geconsumeerd. Gezellig was het in de “vreetschuur” van Meppel. Nadat de serveerster een aantal keren vermanend had toegesproken werd bij de sponsor van MSC A1, Café de Casteleijn, de leuke avond afgesloten. Al gaat het voetballend iets minder, feest vieren kunnen ze wel, de mannen van MSC B1.