Het werd een gedenkwaardige middag op deze schitterende zaterdag. Naast het feit dat B2 op het prachtige hoofdveld speelde van de ex-topklasser speelde men een ietwat merkwaardige wedstrijd. Waarom? Na 2 minuten (!) spelen stond er al een 2-0 achterstand op het scorebord en werden er vervolgens nog eens 2 doelpunten weggeven door een onnodige penalty en door gewoon tegen elkaar aan te schieten in het strafschopgebied.

Gelukkig repareerde men eea nog via 2 doelpunten van Bjorn maar het leed was al geschied; gewoon jammer, mede omdat B2 helemaal niet onaardig speelde. Een ruststand van 4-2 voor de Flevo’s. De 2e helft verliep georganiseerder en met een beetje meer geluk had men gewoon gelijk kunnen spelen; 2x op de lat en 3x alleen voor de keeper geeft al aan dat er veel meer in had gezeten. Het werd uiteindelijk 6-2 voor de Flevo’s maar het had ook 6-6 of 5-7 kunnen zijn.

Toch kunnen spelers, trainers, begeleiders en andere volgers terugkijken op een fraaie middag want wanneer speel je onder een stralende zon op het Hoofdveld van deze grote club uit Emmeloord; bijna nooit (meer).

Komend weekend vrij en op 3 december uit tegen de buurman van Flevo Boys: SC Emmeloord B2. Succes!

 

Roel S.