Vaak speelt in deze teams een aantal spelers die boven de rest van het team uitsteken en voor het gevaar zorgen. Daarom wordt een ieder op het hart gedrukt om dit zo snel mogelijk te herkennen en deze spelers het spelen lastig te maken.
De selectie van MSC B3 was deze zaterdag smal. Naast diverse afzeggingen had keeper Thorsten last van zijn (vlijtig) liesje en op het laatste moment moest Ido afhaken. Maar elf spelers.. Daarom was er aanvulling vanuit B2 in de persoon van keeper Maikel en speler Daniël. Zij werden achter de hand gehouden voor het geval dat er nog meer blessures waren.
De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Wim Wijntjes, geassisteerd door onze eveneens geblesseerde selectiespeler Remco. Beiden speelden een foutloze wedstrijd. Uit de foto kan worden opgemaakt dat zij met plezier de wedstrijd in goede banen hebben geleid.
Nu over naar de wedstrijd. De wedstrijd ging op neer. Het spel verplaatste zich steeds razendsnel. Dan waren wij weer bij het doel van BOZO en op het andere moment stichtten zij gevaar voor ons doel. Een zogenaamd flipperkastduel. Maar de mannen van MSC waren taai en gebrand op een goed resultaat. Dit resulteerde in een voorsprong laat in de eerste helft.
Na de rust waren de mannen nog steeds vastberaden en bleef de verdediging van MSC goed op de been. Mooi om te zien hoe de mannen schoffelen, rammen en opruimen. Alles voor de winst. Reserve Maikel liet zien dat hij ook op het veld goed uit de voeten kan. Na wederom een goede counter werd de 2-0 gescoord wat tevens de eindstand was.
Een goed resultaat waarbij de voorbeeldige inzet en individuele hoogstandjes de doorslag hebben gegeven.