Na 20 minuten werd het eerste doelpunt gescoord door onze rechtsbuiten Bas Kansen,na een goede voorzet van linksbuiten Brian Verhoek,dit was een opluchting,het lukte toch.1-0
Na het eerste doelpunt ging het uiteindelijk lopen en Steenwijker boys werden flink onder druk gezet,dit resulteerde in mooie aanvallen en doelpunten,Steenwijker boys kregen niet de kans om weerstand te bieden.
Kwam er een keer een aanval dan werd deze snel gekeerd door onze verdediging,onze keeper kreeg niet veel te doen,maar als het een keer gevaarlijk werd dan stond hij weer zijn mannetje.
Er werd om de haverklap gescoord door onze jongens,de een na de ander ging erin,wat resulteerde in een 8-0 ruststand voor MSC-B3.
Na de thee en wat rust werd de 2e helft gestart, hiervoor kreeg het team 1 opdracht van de trainer:

1) Probeer ervaring op te doen om de bal in de ploeg te houden en de bal rustig rond te laten gaan,eindresultaat is niet belangrijk,scoren hoeft niet meer.

Zo gezegd zo gedaan,ze hebben rustig te bal rond laten gaan weinig balverlies geleden,maar als ze de kans kregen kon men niet weerstaan om te scoren.  Nu had de tegenstander nog minder in te brengen waardoor MSC-B3 meer aan de bal was,elk individueel duel werd gewonnen  en daardoor liep de score op.
Er werd vaker gecombineerd en het vertrouwen werd behoorlijk opgekrikt,ook al werden er hier en daar een aantal schoonheidsfoutjes gemaakt.
Al met al een  top wedstrijd met mooie doelpunten en een eindstand van 18-0.

Doelpuntenmakers; Bas Kansen,Brian Verhoek,Stefan Jellema,Stijn Keegstra,Niek Hissink,en als ik nog iemand vergeten ben,mijn excuses het waren er ook veel.

Een zeer tevreden trainer,Deddy Loolofs.