Dat vond de Engelse voetbalbond ook. Veel spelers vonden het echter schandalig, ze gingen er van uit dat bewuste overtredingen niet gemaakt werden, omdat ze sportief genoeg waren. Toch werd de strafschop ingevoerd.
Vandaag op naar Zwolle tegen WVF C1 verzamelen om 11.45 uur bij carpool zuid. De zon stond weer hoog aan de hemel dus de voortekenen waren goed voor ons. Prachtig voetbal weer en onze jongens en meiden hadden er weer zin in! 13.00 uur  werd er afgetrapt.
Mario Balotelli vindt zichzelf de beste  voetballer op aarde. En bovendien een godsgeschenk aan de mensheid. Dat is op zich geen probleem, zolang daar ook daadwerkelijk sprake van is. Bij Balotelli is dat niet het geval. Prima voetballer, absoluut, maar het kost geen enkele moeite dertig betere aanvallers te noemen (Rens, Tristan, Patrick, Jeftha, Wiradje en Davy). En ook op zijn persoonlijkheid valt nog wel iets aan te merken.

Onlangs heb ik hem een tijdje geobserveerd, op het trainingscomplex van Manchester City in  tussen AC Milan. Daar had hij zijn auto pal voor de ingang van het hoofdgebouw geparkeerd, met de motorkap bijna tussen de schuifdeuren. De stokoude portier zag de verbazing in mijn ogen en zei hoofdschuddend: ‘Je mag raden van wie die auto is.’  Balotelli uiteraard.
 
 Het blijft een combinatie die ik maar moeilijk kan vatten; profvoetballers en bijgeloof. Volwassen mannen die met hun stoere tatoeages en afgetrainde lijven hun heil zoeken in merkwaardige rituelen om een beetje geluk af te dwingen. Multimiljonairs die uit willen stralen voor niemand bang te zijn, geven de doelpaal een kus of trekken hun geluksonderbroek aan in de hoop dat hun ritueel het verschil maakt. Nou heren voetballers, ik zal u uit de droom helpen, het maakt helemaal niets uit.
 
Neem dan MSC C1.
Wie zijn wij?  MSC!  Wat gaan we doen?  Winnen!  Wat gaan we nog meer doen. Genieten.
 
Genieten is wat deze groep moet doen, dat is de beste doping!!!!!!!!!!!!!!!
 
Vandaag met 3-2 verloren maar iedereen heeft gespeeld, dat geeft ons veel vertrouwen voor de komende maanden.
 
Met sportieve groet BW & WL