De opstelling is als volgt: Jarno op doel, Daan rechtsback, Niek rechter centrale verdediger, Wisse links centrale verdedigen, Justus linksback, Rutger links op het middenveld, Gideon mid-mid, Willem controlerende middenvelder, linksvoor Wesley, Spits Thom en rechtsvoor Yves.

Wissels: Menno, Koen, Sven en Maarten die geblesseerd is.

1e helft.

De wedstrijd begon om 20 over 11 5 minuten later dan geplanned. De weersomstandigheden waren perfect. De wedstrijd is begonnen: MSC neemt de aftrap. 10e minuut, Yves met een uitbraak. Pass op Thom, Thom neemt goed aan en geeft een fantastische steekpass met buitenkantje rechts op Yves die hem super afmaakt. 1-0. 13e minuut wordt een overtreding gemaakt door Wisse, 20 meter voor de 16 meter lijn. Het schot heeft geen effect.  15e minuut pass Willem op Thom en Thom werd door een grote Urker aan de kant geduwd en de Urker verdediger speelt de bal terug naar de keeper. De keeper mist en het is een eigen doelpunt.2-0 . 21e minuut overtreding Urk. Schot op doel en keeper stompt de bal weg. Corner. Geen effect. 24e minuut Urk met een schot op doel. Keeper Jarno stompt de bal tegen de lat en geen doelpunt. Goeie redding. Je ziet dat Jarno steeds meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor steeds beter gaan keepen. Laatste 5 minuten voor de rust verslapt MSC, verliezen veel duels en slappe passes. Laatste minuut goeie aanval. Willem passt op Thom, Thom passt op Yves maar de aanval wordt gestopt door een Urker verdediger. Corner voor MSC. Corner genomen door Wesley, kopbal van Niek een Urker verdediger stopt de bal en gaat richting Yves die een prachtige omhaal maakt en de 3-0 in het doel legt.

2e helft.

Na 5 minuten wordt Justus gewisseld voor Menno. Thom gewisseld voor Koen. En 2 minuten later wordt Gideon gewisseld voor Sven. 7e minuut vrije trap voor MSC 25 meter voor het doel. Wesley schiet, net in het zijnet. De start van de 2e helft is goed. 15e minuut schot op doel door een Urker. Jarno houdt de bal met een zeer goede redding. Corner Urk resulteert tot een goal alleen de goal wordt afgekeurd vanwege buitenspel. 20e minuut Goede kans Wesley, vlak voor doel. De keeper van Urk kon de kans toch net stoppen. Middenveld wordt weer slaperig. Keeper Jarno weer met een goede redding door een duik op de grond vanuit een corner. Urk krijgt steeds meer kansen. Paas op Wesley van Willem vanaf eigen helft. Wesley komt alleen op de keeper af en scoort in de 25e minuut. 26e minuut goede voorzet over rechts van Koen op Wesley, de keeper van Urk was net te vlot. Sven uit C2 deed mee, omdat Patrick meedeed met B1. Sven met een voorzet op Koen en Koen schiet helaas net over. 29e minuut goede pass van Rutger op Willem over linker flank. Urker verdediger gooit jammer genoeg roet in het eten. Middenveld weer goed wakker en is weer sterk. Paar goede acties voorin maar helaas MSC een paar keer buitenspel. Laatste minuut schot op doel door Sven, goed schot alleen de keeper kon nog net de bal wegtikken.

Eindstand 4-0. Volgende week speelt MSC C1 tegen Wolvega C1