Een wedstrijd waar iedereen uit het team en de hele club naar uit keek. De wedstrijd vond plaats om kwart voor vier op Sportpark Ezinge. De jongens en de trainer Jarno Muis de leider Ronald Spier en Fred Muis de vlagger van MSC C1 waren allemaal aanwezig om half drie. Jarno had de opstelling verteld en we liepen gezamenlijk als een TEAM naar de club Alcides.

Verder….. Iedereen was klaar om de wedstrijd te gaan spelen. Toen beide teams het veld op kwamen werd iedereen zijn naam omgeroepen, beetje overdreven maar toch wel heel vet. Iedereen was klaar voor de wedstrijd.

De wedstrijd Alcides C1 tegen MSC C1

De eerste paar minuten ging het gelijk op. Na 5 a 10 minuten had MSC C1 een grote kans waarbij Wesley de verdediger mooi voor bij speelde in het 5 metergebied. Maar al na 12 minuten scoorde Alcides C1, een domper voor het team MSC C1. Na ongeveer 20 a 25 minuten werd aanvoerder Patrick van Keulen gewisseld. Patrick had last van kramp. Een groot verlies voor het hele team. De 2-0 viel al snel door een mooi afstandsschot. MSC speelde goed maar Alcides was deze wedstrijd beter. Met de rust stond het 3-0,en de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld.

De 2de helft

In de tweede helft werd Thom gewisseld voor Niek Kuurman en Wesley voor Koen Veltman Gideon voor Djermo Moes en Jesse Bakker was al gewisseld in de eerste helft voor Patrick van Keulen. En Justus kwam er in voor Maarten.

Verder….. De 4-0 en de 5-0 vielen ook al snel achter elkaar na rust.

Toen bleef MSC C1 een hele tijd goed voetballen de combinatie zoeken en weleens druk naar voren maar veel kon MSC C1 er niet aan doen. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd liep het wel wat stroef bij MSC C1 . Door een overtreding op Koen Veltman moest MSC C1 met 10 man spelen. De 5-1 werd gemaakt door Yves Spruijt, gewoon een klasse doelpunt. Maar de 6-1 viel ook al snel. En zo eindigde de wedstrijd Alcides C1 tegen MSC C1. Jongens, volgende keer pakken we ze!

Geschreven door: Koen Veltman MSC C1