De reis naar Emmeloord in het halfdonker verliep voorspoedig. De sfeer voor de wedstrijd was er een van ‘nou die pakken we wel even in’. Mis. Onderschatting van de tegenstander? Te laat naar bed c.q. te vroeg weer op? Hoe dan ook, het eerste kwartier was er van goed georganiseerd voetbal gen sprake. De rechtsbuiten van Flevo Boys kwam regelmatig door en zorgde voor veel gevaar voor het doel van MSC. Dit resulteerde uiteindelijk in het eerste doelpunt: 0-1. Het gevaar hield aan. Guido bleef te kort op de man spelen, die hem daardoor regelmatig te snel af was. Zo ontstond ook het tweede doelpunt. Guido werkt de bal nog weg, maar kwam in het strafschopgebied in botsing met de aanvaller. Penalty vond de scheidsrechter, die over de hele wedstrijd genomen strak floot: 0-2.  Dat was een behoorlijke domper. Maar weg was de onderschatting en wakker was ons C1. Ze besloten te gaan voetballen. Ongeveer tien minuten voor de rust scoorde Marcel na een solo op zijn bekende wijze. En vlak voor de rust werd het ook nog 2-2.  Een prachtig schot van Guido in de rechterbenedenhoek. In de tweede helft werd Flevo Boys van het veld gespeeld. In de verdediging waren door Jan Padding wat omzettingen gedaan en de gevaarlijke nummer 14 was onder controle. Gijs als laatste man, de broers Maarten en Willem Donders als respectievelijk linksback en voorstopper en Frank Mol als rechtsback lieten niets meer door. Ook op het middenveld heerste MSC en de voorhoede produceerde de ene mooie aanval na de andere. Uiteindelijk werd het 2-7.  Veel fraaie doelpunten, maar de mooiste was van Lars Padding die van 25 meter de bal met een prachtige beheerste lob over de veel te ver van zijn doel staande keeper speelde. Flevo Boys C2 – MSC-Antaris C1: 2 – 7. Tweede plek op de ranglijst. Volgende week een belangrijke wedstrijd, thuis tegen de koploper GAVC C1.