Aan het einde van de eerste helft slordig balverlies van Staphorst en Yves pikt de bal op. Hij geeft voor op Maarten en die schiet hem erin. 1-0! Net voor rust krijgt Patrick de bal in de zestien ongelukkig aangeschoten door de lucht. Een aanvaller van Staphorst is alert en krijgt met veel geluk de bal in het doel. 1-1!

Msc begint de tweede helft goed en wil zo snel mogelijk scoren. Nog niet zo lang in de tweede helft krijgt Msc een vrije trap op een mooie positie. Wesley neemt hem en schiet hem mooi over het muurtje in de linkerhoek. Doelpunt! 2-1! Msc gaat door en Staphorst heeft niets meer in te brengen. Koen en Menno zijn erin gekomen en Yves en Maarten gingen eruit. Daan had pijn aan zijn pols en moest er noodgedwongen af. Een tijdje daarna een mooie aanval, Yves legt hem af op Koen en die werkt de 3-1 binnen! De spelers van Msc werden vermoeider maar er stonden een aantal D1 spelers klaar om ons te helpen. Het werd ook nog 4-1, na een mooie bal was het weer Koen die de bal in het netje legde. Msc C1 revancheert zich en wint met 4-1 van Staphorst C1.