Iedere keer gaat het weer over hetzelfde: het niveau van de eredivisie is te laag, bij FC Twente is het een organisatorisch zootje, de verdediging van de eredivisie is te zwak, wordt FC Twente dit jaar dan toch weer landskampioen? Want dat had niemand meer verwacht na de achterstand van een paar weken geleden. Aan het eind van de voetbalprogramma is er altijd weer dezelfde conclusie: Nog niets is beslist en alles is nog mogelijk. Volgende week weer kijken dus……zucht. Om gek van te worden!
In de top 25 van meest forse transfers dit seizoen zijn alleen de overgangen van Lucas (naar PSG voor 40 miljoen euro), Willian (waarschijnlijk naar Anzhi voor 35 miljoen), Taison (naar Sjachtar voor 15 miljoen) en Mario Balotelli (twintig miljoen) in de winter gesloten. Voor de rest was de maand januari vooral goed voor de bezoekersaantallen van actuele sportwebsites. Wel leerde deze onvoltooide baltsperiode ons veel over de aard en visie van clubbestuurders, zaakwaarnemers, spelers en trainers.
Maar bij MSC C1 bleef het rustig op de transfer markt er is niemand weg en versterking was/is niet nodig. De  technische staf heeft een groot vertrouwen in de huidige spelers groep.
Donderdag was er voor de laatste keer goed en fanatiek getraind, iedereen was er klaar voor.
Vandaag 02-02-2013 eerste competitie wedstrijd na de winterstop tegen BWO C1 uit Hengelo deze ploeg staat met 11 punten net boven ons. De ploeg was goed gemotiveerd, alle aanwijzingen werden goed opgepakt. De basis bestond dit keer uit; Joelle, Lars, Mart, Max, Daan, Davy, Jesmer, Roy, Patrick, Tristan en Jeftha. We maakte een geweldige 1-0 Jesmer scoorde uit een mooie steekpass van Davy de 1-0 2 minuten voor de rust beter kon het niet. De 2e helft kwamen de wissels Rens, Remco, Wiradje, Nynke en Justin in het veld. Al deze wisselingen hadden geen invloed op het geconcentreerde en fanatieke,  goede spel Na 5 minuten in de 2e helft scoorde opnieuw Jesmer de 2-0 uit een zeer mooie aanval. De resterende 30 minuten werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld grote klasse.
Jongens en meiden, het was vandaag een puike teamprestatie en een mooi cadeau voor Tineke die moet herstellen van een operatie. Tineke beterschap namens het gehele team.
De eerste overwinning van het seizoen is binnen, we zullen er alles aan doen om dit een goed vervolg te geven. Het was daarnaast een UNIEKE gebeurtenis een eerste overwinning van een MSC team op divisie niveau!
Meiden/Jongens jullie hebben vandaag geschiedenis geschreven voor MSC!!