Bij aanvang van de spinning les was iedereen nog dol enthousiast, was het gieren en brullen, maar na de eerste 10 minuutjes op de fiets te hebben gezeten was het alleen nog maar buffelen en zweten, moet ook, aangezien MSC C1 de 2e helft van de competitie nog wat goed te maken heeft. De spinning les heeft ongeveer 50 minuten geduurd, lang zat volgens de meeste spelers van MSC, want lopen naar de kleedkamer wilde nog net, maar het liefst stapten ze van de fiets gelijk het bed in.

De eerste helft van de competitie heeft de C1 van de Meppeler Sport Club laten zien dat ze kunnen goed en verzorgd voetbal kunnen spelen. Het enige wat vaak ontbrak waren de punten. De meeste wedstrijden was MSC voetballend sterker dan de tegenstander, maar werden er vaak teveel kansen gemist, en ja, wie ze zelf niet maakt, krijgt ze om de oren. Fysiek waren tegenstanders 9 van de 10 keer sterker. MSC staat momenteel op de 8e plek, in een competitie waar 12 teams aan deelnemen. De eerste 11 wedstrijden leverden slechts 9 punten op, veel te weinig. In de 2e helft van het seizoen, dus de resterende 11 wedstrijden moeten minimaal 20 punten worden behaald, en dat is zeker een reëel doel. Het enige dat belangrijk is, is dat we die punten gaan halen met verzorgd en aanvallend voetbal te spelen, het spelletje waar we goed in zijn.

De 2e helft van de competitie ziet er volgens de trainer goed uit, de jongens hebben er zin in, en zit progressie in de groep, en de jongens maken stappen vooruit. Zowel voetballend, fysiek en mentaal. Het is erg belangrijk dat de jongens weten elke wedstrijd weer te moeten strijden in het veld en vol overgave te spelen, gebeurd dat niet, krijg je ze net als in de 1e helft weer om de oren. De kwaliteit van de jongens komt steeds dichter bij elkaar, en zo moet iedereen de 2e helft van de competitie echt knokken voor z’n plek in het elftal.

De competitie wordt hervat op 1 maart.

Jarno Muis, trainer MSC C1