De eerste helft hadden wij het meeste balbezit, gaven we vroeg druk en combineerden we mooi over de vleugels. Helaas kwamen we niet tot heel veel uitgespeelde kansen. Totdat Oussama de bal mooi meenam, zijn tegenstander het bos in stuurde en de bal in de korte hoek binnenschoof. 0 – 1. Even daarna was het de beurt aan Maarten, de spits ging in zijn eentje op de goal af, maar wist de keeper niet te verschalken. Patrick schoot ook nog een mooie vrijtrap, van een meter of 30, op de bovenkant van de lat. 0 – 1 was de ruststand.

Ook de tweede helft hadden wij het betere van het spel. Omdat wij de 0 – 2 niet maakten bleef het tot het einde spannend. Gelukkig wisten we de nul te houden. De wedstrijd eindigde in een terechte

0 – 1 overwinning. We hebben nu de aansluiting met de concurrenten gevonden en hopen op een mooi slot van deze competitie.  Volgende week uit naar JVZ