Een KNVB-selectieteam (Noord) van meisjes onder de 14 jr. speelde een oefenwedstrijd tegen de mannen van Johnny Tanalepy. Meiden uit alle windstreken van Noord Nederland- van Franeker tot Valthermond- streken met hun familie neer op de velden en in de kantine van MSC.
MSC was gastheer van een goed voetballende KNVB ploeg waar onze mannen van C1 in de 1e helft de nodige moeite mee hadden. Fysiek was C1 sterker maar voetballend waren de teams aan elkaar gewaagd. De 0-1 voorsprong bij de rust voor de KNVB-selectie was het resultaat van een snel uitgevoerde counter.
C1 kwam op een gezonde manier “getergd” uit de kleedkamer want dit wilde men toch wel even “rechtzetten”. Kort na aanvang van de 2e helft (de meeste toeschouwers zaten nog in de kantine) lag de bal via de voeten van Faysal Baki al achter de KNVB-keepster na een mooie aanval over rechts via Robert Padding. C1 bleef nu een veldoverwicht houden. Diverse aanvallen stuitten op de goede keepster. Een solo van Rein Schaafsma langs een 3-tal dames dwars door de verdediging betekende de definitieve 2-1.
Een nuttige, leuke en zeer sportieve wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers; we bedanken oa de familie van Keulen (kantine) en Wim Wijntjes (ass. scheidsrechter)