Aanvankelijk geen vaste trainer en een late opstart van de competitie. Wim van Keulen en Roel Kalsbeek besteedden een deel van hun zeldzame vrije tijd aan de training van C2. Waarvoor hulde. Ideaal was de oplossing niet. Coaching van een trainer op de zaterdag ontbrak vanzelfsprekend dikwijls en het trainen op vaste patronen is natuurlijk moeilijk. Een punt uit 10 wedstrijden was de schamele oogst. De leiders Koldenhof en Furda coachten positief en hielden het team gemotiveerd .
In de winterstop diende zich een oplossing aan in de persoon van een nieuwe trainer: Brian Winkels. Vol overgave “stortte” hij zich op dit team van goedwillende jonge gasten die een ding graag doen : lekker voetballen. Dikwijls 3 trainingen in de week gedurende de winterstop was geen uitzondering.
Afgelopen zaterdag dan eindelijk de 1e wedstrijd van de 2e helft vh seizoen: thuis tegen het hoger (15 ptn) geplaatste Alcides C2.
Een lekker voetballend C2 maakt het de gasten moeilijk en al snel bleek dit team na een aantal goede trainingsweken de oefenstof van Brian goed op te pakken. Dat er verloren werd met 3-5, daar maalde niemand om. Patronen waren zichtbaar en de posities zijn goed ingenomen. Klasse!
Dit belooft meer voor de komende weken.  Er worden zeker meerdere punten bij elkaar gevoetbald.
Het scoreverloop: 0-1,1-1(Nils) rust 1-2, 1-3, 2-3 (Nils), 2-4, 3-4(Nils), 3-5;
spannend tot het eind.
 
Nils Daams was de man van de wedstrijd met zijn 3 doelpunten.
 
Kees Veelo was er bij en maakte de volgende reportage:
 
 
Ruud de Wit in de aanval
 
 
Nils Daams scoort
 
 
Trainer/coach Brian Winkels
 
 
Wouter Edelijn sterk aan de bal
 
 
 
Nils Daams breekt door……
 
 
 
……en heeft gescoord