Het team van trainer/coach Brian Winkels was een week eerder al gewaarschuwd dat de tegenstanders in de tweede helft van de competitie wel eens aanzienlijk sterker zouden kunnen zijn. Vorige week werd ternauwernood met 3 – 1 gewonnen van Noordscheschut, waar een gelijk spel ook een goede weergave van de wedstrijd was geweest. De eerste vijftien minuten pareerde de tegenstander elke aanval, maar toen kwam de spits van MSC op dreef en scoorde binnen tien minuten een glas zuivere hatrick. Dit was dan ook het startsein om het publiek te trakteren op soms oogstrelende goals. Zelfs de voorstopper, die dit seizoen het doel nog niet getroffen had, scoorde vanaf 30 meter. En zo liep de formatie uit naar een ruststand van 6-0

Na de thee werd er minder effectief met de geboden kansen omgesprongen en verzuimde de ploeg om het doel gemiddelde flink op te schroeven. De tegenstander was in deze fase al knockdown en voor hen kon het eindsignaal niet gauw genoeg komen. Uiteindelijk bleef de teller op 8-0 steken. Het beeld was een eenrichtingsverkeer richting goal van de tegenstander .In ieder geval en een mooie generale voor de topper van zaterdag 12 maart want dan staat de uitwedstrijd tegen Alcides op het programma. De aftrap is om 12 uur op het terrein van Alcides en de spelers van MSC hopen op een grote supportersstroom om als 12e man te fungeren.

Aldus, Chris W. (ook de tweede helft v/d competitie present)