MSC kon duidelijk geen grip krijgen op het spel van de tegenstander, die al enkele keren speldenprikjes uitdeelde aan met name de defensie van MSC. Het spel was minder verzorgd maar toch mocht MSC na 20 minuten de 1-0 laten aantekenen. Waar je dan denkt dat de thuisclub het heft in handen zou gaan nemen komt dat niet helemaal uit. Binnen één minuut maakte Pesse de gelijkmaker. De snelle spits van Pesse,die al eerder aan de spreekwoordelijk deur had geklopt, verraste de defensie met een goede loopactie en schoot diagonaal binnen. De mannen van MSC stonden weer met de benen op de grond. De resterende tijd was het vooral tegen jezelf voetballen en ook de onervaren interim coach kon de vinger niet op de zere plek leggen. Toch kwam vlak voor rust de bevrijdende 2-1 voorsprong. In de rust was een ieder er van doordrongen dat er uit een ander vaatje getapt moest worden.

MSC ging verder zoals ze de rust in gingen, maar na 10 min in de tweede helft kwam de 3-1 op het scorebord te staan. De rechtsbuiten maakte met een prachtig hoogstaand hakje het doelpunt.

Scheidsrechter Schoenmaker kende nog een strafschop toe aan Pesse, maar de keeper van MSC stond goed opgesteld en keerde de penalty. Waar Pesse dacht dichterbij te komen was het MSC dat de doelpunten maakte . Weer was het de snelle rechtsbuiten die attent profiteerde van de kans en 4-1 binnen schoot. Voor de statistieken werd vlak voor tijd 5-1 gemaakt en was het al met al een fraaie wedstrijd om naar te kijken, maar zeker niet meer dan dat.

Woensdag 24 nov. de inhaalwedstrijd MSC C2 – SWB C2, aanvang 19.00 uur op sportpark Ezinge. Zaterdag 27 nov. de bekerwedstrijd MSC C2 – KZC’08 C2, aanvang 12.30 uur op sportpark Ezinge.


Tot zover, Chris W.