Op het hoofdveld van MSC liet de formatie van Brian Winkels zien veerkrachtig te zijn. De eerste 15 minuten van de wedstrijd werd er, vooral door de verdediging, zenuwachtig gevoetbald aan de zijde van MSC. De scherpte ontbrak, passes kwamen niet of nauwelijks aan. De coach greep dan ook na 20 minuten spelen in en deed in de verdediging de nodige omzettingen waardoor het geheel weer in balans kwam. Geen oogstrelende doelpunten maar uiterst effectief.  Zodoende werd er al een ruststand van 4-0, in het voordeel van MSC bereikt.
Na de thee ging de MSC-trein voortvarend door, met het gezicht één kant op, richting het doel van de tegenstander. Anders dan in de eerste helft werden nu de opdrachten goed uitgevoerd en een ieder hield zich goed aan de opdrachten, die in de rust nog een keer duidelijk werden gemaakt. De acties werden goed afgemaakt, de vrije man werd elke keer gevonden en zodoende kon de uiteindelijke uitslag naar 9-0, in het voordeel van de thuis spelende ploeg, getild worden. Duidelijk een maat(je) te groot.
Op dit moment heeft MSC C2 13 wedstrijden gespeeld, 12 gewonnen, 1 gelijk, 37 punten, 85 doelpunten voor en 10 tegen. Zaterdag a.s. wordt de bekerwedstrijd tegen FC Meppel afgewerkt, aanvang 10.30 uur op het terrein van onze buren.