MSC C2 is, na de wedstrijd van afgelopen zaterdag, weer een stap dichterbij het kampioenschap gekomen. Raptim C2 was de tegenstander, die de moeilijke taak had om MSC C2 hun eerste nederlaag toe te brengen. Al na een paar minuten werd al duidelijk dat in Coevorden één ploeg de wedstrijd zou gaan maken en dat was MSC. De opdracht van coach Brian Winkels werd redelijk tot goed uitgeoefend. Alle linies moesten goed bezet blijven, de ruimte moest gezocht worden en de trainer wilde leuk combinatiespel zien. Als neutrale supporter heb ik van tijd tot tijd mooie combinaties gezien, soms met oogstrelende doelpunten. Dat de spelers niet altijd oog hadden voor de ruimte op de linker-of rechterflank werd in de rust aangescherpt door de coach waarbij het overigens 1 – 4 stond in het voordeel van MSC C2.

Na rust was het MSC dat de ingeslagen weg verder vervolgde en de score verder uitbouwde. Het meegereisde publiek kon in de zon genieten van het spel dat op de niet makkelijk bespeelbare grasmat neer werd gezet. Uiteindelijk werd er na 70 minuten een stand          van 1 – 9 bereikt in het voordeel van MSC. Aanstaande zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Noordscheschut wordt geprobeerd om de magische 100 doelpunten voor te behalen.

MSC C2, 14 wedstrijden – 40 punten, doelpunten voor 95 – tegen 11

Woensdag a.s. speelt C2 de bekerwedstrijd tegen FC Meppel C2, aanvang 18.45 uur.