Het was niet  vervelend om te wachten op het startsein want na het optrekken van de ochtendmist was het goed toeven in het zonnetje. Na een goede warming-up kon de wedstrijd uiteindelijk 10 minuten later beginnen. Al snel werd er aanvallend gespeeld door onze jongens en meisje. De bal was meerendeel op de juiste helft van het veld maar het resulteerde niet in de beoogde goals. Veel kansen werden niet benut. Het spel werd bepaald door het tempo van de tegenstander en het eigen spel kwam hierdoor niet uit de verf. Er werd onnodig via het midden gespeeld waardoor er veel ballen recht in de handen van de keeper vielen. Pas op het einde van de 1ste helft zag Wouter de kans om vanuit een hoekschop de bal in de goal te krijgen. Dit bracht de ruststand op 1-0.Na een moment rust en onder het genot van een drankje en de wijze raad van Brian, gingen ze met herwonnen energie weer het veld op.Al snel werd duidelijk dat ze goed geluisterd hadden en dit viel ook op te maken uit de kansen die nu benut werden. Er werd duidelijker meer vanuit positie gespeeld en ze kregen daardoor meer grip op het spel. Al snel werd er gescoord door Huub, daarna was het weer Wouter en gevolgd door nogmaals Huub. Hier en daar een botsing zorgde dat af en toe het spel even stil viel. Het bleef van beide kanten een sportief duel. De beide keepers van de C2  hadden het vandaag rustig al was er een enkele maal toch nog een schot op het doel. Als laatste kreeg Ammer nog de bal via de buitenlijn goed voor zijn voetbalschoenen en wist de eindstand op 5-0 te brengen. Jammer van het doelsaldo maar gefeliciteerd met de 3 punten van de overwinning C2!