Vanaf het fluitsignaal zet C2 druk op het doel van de tegenstander waarbij echter de vlotte combinaties niet leiden tot echte doelgerichte kansen. Geheel tegen de verhouding in neemt Steenwijk in de 24eminuut de leiding. Een snelle counter op links leidt in eerste instantie tot een spectaculaire redding van Jurre waarna de rebound echter onhoudbaar bleek, 0 -1. C2 blijft echter druk zetten, wat in de 31e minuut leidt tot een corner die fraai wordt ingeschoten door mede-keeper Rogier. De thee smaakt met deze stand net iets beter. De tweede helft biedt hetzelfde beeld. C2 voetballend op de helft van de tegenstander en kort na de aftrap kopt de lange aanvoerder van Steenwijk vanuit een corner, fraai maar ongelukkig , de bal achter zijn keeper: 2 – 1. Vanaf dat moment worden de kleumende toeschouwers getrakteerd op een regen aan kansen. De 3 – 1 kwam wederom van de schoen van Rogier, waarna Manoa met een afstandsschot de stand op 4 – 1 wist te brengen. 5 – 1 werd het door Pepijn, 6-2 door Bart en 7-2 door Stefan. Mede door de zeer vermakelijke tweede helft verlieten de spelers door een erehaag van toeschouwers het veld. Wederom zeer verdiend 3 punten voor dit uiterst sympathieke team waarbij de teamgeest er van af spat.