Met de zeperd op Urk nog in het achterhoofd was de vraag of C3 mentaal hersteld was. Trainer Reinder Stam bleek deze week goed werk verricht te hebben want C3 was gretig. Te gretig, de veldomstandigheden waren niet ideaal. De bal gleed door en was lastig onder controle te brengen. Het spel dreigde even te verworden tot een flipperkast.

Achterin werd weinig weggegeven. De bal werd vaak diep gespeeld. Hier weten onze snelle spitsen wel raad mee. Binnen de 16 meter werd een van hen neergehaald. Een terechte strafschop voor MSC C3. De bal werd feilloos benut door onze aanvoerder. De voorsprong gaf niet het gewenste zetje. FC Meppel werd gevaarlijker. Achterin werd hard geknokt door MSC. Het stoom kwam uit alle lichaamsopeningen. Uit wederom een diepe bal werd voor de rust een 0-2 voorsprong veiliggesteld.

Na de rust hetzelfde beeld. Genoeg kansen maar onnauwkeurigheid in de afwerking en goed keeperswerk stond een verdere voorsprong lange tijd in de weg. Door een misverstand in de verdediging van MSC C3 werd het 1-2. Als dit maar goed kwam! Gelukkig rechten de mannen en dame hun rug. MSC C3 liep snel uit naar 1-5. Door een benutte strafschop door FC Meppel werd de eindstand om 10.30 uur bereikt (2-5).

Met nog een wedstrijd voor de winterstop te gaan, stemt de stand op de ranglijst tot tevredenheid.