Scheidsrechter J.v.Dijk gaf het startsein en we konden van start. Op het koude, natte en bevroren veld was dit geen eenvoudige opgave. We starten goed en na drie minuten was het Denzel, die de score opende. Het toegestroomde publiek zag dat we veel sterker waren, maar de keeper wisten we keer op keer niet te passeren. We speelden niet slim genoeg en ook niet als één team. De verdedigers hadden het moeilijk op dit veld. Na een kleine zeven minuten spelen, lieten de gasten zien wat counteren was en maakten de 1-1. We kwamen zelfs in de problemen, maar Justin stond niet nog een treffer toe. Na een klein kwartier voetballen werden we wakker geschud en spatte een schot van Renado/VVi op de lat en stuiterde op de grond. Was deze wel of niet over de doellijn geweest. De scheidsrechter vond van niet. De beelden worden bij Studio Sport nader bekeken. We gingen de grote wisseltruc doen, 3 man eruit en 3 man er in. En we gingen verder, toen zagen we 10 man in het veld??? Jaimy lette niet op en stond nog bij zijn moeder te kletsen en ging alsnog het veld in. Een paar minuten later volgde de rest van de bank. Jaimy maakte tien minuten voor tijd de 2-1. Het was inmiddels tijd voor de warme thee, chocolade melk of koffie.

In de kleedkamer vroeg Jacob, waarom we niet aan het voetballen waren. Nog voordat de thee binnen kwam was iedereen op scherp. Tijdens het opwarmen van vooral de voeten, werd het strijdplan voor de tweede helft doorgesproken. We gingen met de oorspronkelijke opstelling weer van start. Youri ging douchen, hij was geblesseerd uitgevallen. Tim ging als voorstopper verder. Een plek waar hij ook uit de voeten kan.

We begonnen iets aarzelend, maar na drie minuten werd de tegenstander gebroken door de 3-1 van Denzel. We gingen voetballen en gaven geen kans meer weg. Na een kwartier spelen waren het Aaron en Loek, die 5-1 op het bord zetten. Dit was een echte team prestatie. Vlak voor de tweede grote wisseltruc was het Bas,die een mooie aanval afrondde met de 6-1. Aron zorgde voor de 7-1. Iedereen speelde een stuk beter. Het toetje van dit weekend was het doelpunt van Foud. Hij zette de eindstand van 8-1 op het bord. Helaas weigerde hij vervolgens een publiekswissel. De scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd. Na de pauze is er top gespeeld en de punten blijven meer dan verdient in Meppel. Max speelde zijn laatste wedstrijd en liet een goede indruk achter als rechtsback. Max succes en tot een volgende keer.

Langs deze weg willen we alle supporters bedanken, want het was echt wel koud.