Anders dan de naam C3 doet vermoeden, behoren ook een drietal dames tot de selectie. Eigenlijk is het C3G met toppers als Manon, Kelly en Ayleen in de gelederen.
De wedstrijd stond onder leiding van onze voorzitter Henk Venema. Echt een kameleon. Hij hijst zich net zo makkelijk in een kostuum als een in een scheidsrechterspak. Maar je kunt hem ook als barkeeper treffen. Grensrechter André ging als een terriër de zijlijn bewaken. Stipt 11.15 begon de derby.
De wedstrijd begon redelijk gelijk op met over en weer kansen. Door een onachtzaamheid in de achterhoede kwam DVSV op voorsprong. Een lelijke streep door de strategie. Maar de dames en heren toonden veerkracht. Een tactische wissel door het inbrengen van “Meppeler” Kevin had gelijk succes. 1-1!! Aanval na aanval volgde op het doel van DVSV. Helaas met iets te weinig overleg en het benutten van de flanken. Kort voor rust dook onze “Limburgse” Kevin voor het doel en bracht MSC met een vlammend schot op voorsprong.
C3 ging met een benauwde voorsprong de rust in. Na de rust bleef MSC druk zetten op de tegenstander. Direct viel de 3-1. Het ging zo snel dat de reporter de doelpuntenmaker niet in het vizier had. Vervolgens werd Kelly getackeld binnen de 16 meter. De strafschop werd helaas niet door haar benut. Onze “Meppeler” Kevin had het vizier wel op scherp. Kort achter elkaar scoorde hij het vierde en vijfde doelpunt. Toen was de wedstrijd gespeeld. Beide ploegen namen genoegen met het resultaat. Uitslag 5-1. Een super resultaat waar zowel de spelers, de begeleiding als supporters erg naar verlangden.