In de stromende regen werd begonnen aan de warming-up. Hiervoor heeft C4 een professionele fysiotherapeut uit het buitenland laten overkomen. Vanaf de aftrap zat C4 gelijk goed in de wedstrijd. Na een half uur spelen stond er al 0-3 op het scorebord. Uit een paar ongelukkige momenten in de laatste 5 minuten van de eerste helft scoorde Rouveen 2 keer. Ruststand 2-3.

De tweede helft liet hetzelfde zien als de eerste helft. Een fanatiek en geconcentreerd MSC dat goed gebruik maakt van de ruimte op het veld. Er werd door ons nog 2 keer gescoord;  eindstand 2-5.

Een groot compliment voor alle spelers van C4 met als beloning een ronde verder in de beker. Volgende week begint de competitie en met deze instelling kan het een heel mooi seizoen worden.