Hoewel de wedstrijd “pas” om 10.30 uur begon was het toch nog wakker worden voor de heren en dames van C4: binnen een minuut lag de bal al in het net voor de Friezen: 0 – 1. Wakker geschud door deze vroege treffer ging C4 beter en beter voetballen. Er werd gecombineerd, druk gezet en vooral hard gewerkt. De 0 – 2 viel halverwege de eerste helft en was net als het eerste doelpunt wonderschoon en absoluut onhoudbaar voor keeper Rogier. De tweede helft was wat onvriendelijker van karakter. Een aantal omzettingen in het team brachten niet het gewenste resultaat en daarnaast deed een aantal harde overtredingen over en weer de wedstrijd geen goed. Kleine pijntjes werden blessures en Joure kreeg meer grip op MSC.  De eindstand 0 – 6. Desalniettemin verdient dit C4 een groot compliment voor de inzet en strijdlust deze wedstrijd. Aangemoedigd door een groot aantal moeders en een enkele vader speelde het tot nu toe de beste wedstrijd van het seizoen en dat geeft de burger zeker moed.