Omdat na Patrick nu ook Hidde in de ziekenboeg plaats heeft genomen werd MSC D1 versterkt met Koen uit D2. Koen zou, zoals verwacht, een prima partij spelen. Dank aan D2 voor het uitlenen van deze topper. Hopelijk zijnPatrick en Hidde snel weer fit, zodat ook D2 weer op sterkte kan komen.

MSC D1 begon scherp aan de wedstrijd. Achterin speelden Thom, Wisse, Willem en de nog niet helmaal fitte Daan voor onze keeper Jarne. Deze mannen vormen inmiddels een hecht verdedigingsblok dat weinig kansen weggeeft en als het eens misgaat staat Jarne op zijn post. Ook vandaag zou er niemand doorkomen en werd de nul gehouden. Prima mannen! Op het middenveld speelden vandaag Niek,Rutger en Gideon. Zij waren vanaf het eerste fluitsignaal de baas over hun tegenspelers van HZVV D1. Binnen enkele minuten gaf Gideon zijn eerste splijtende pass op Wesley, die samen met Maarten en Menno de voorste linie vormde. Wesley is tot nu toe scherp als een mes en ookdeze door Gideon geboden kans verzilverde hij direct. 1-0 binnen vijf minuten, een heerlijk begin.

Onze manen bleven lekker doorballen en met wat meer scherpte voorin was hij al 5-0 bij rust geweest. Nu bleef het bij 2-0, want alleen Wesley wist nog een keer te scoren. Vincent was ondanks de voorsprong niet tevreden met het vertoonde spel. Hij eiste meer scherpte en precieze passing van zijn mannen en dat kreeg hij van zijn spelers. Met goed voetbal en een aantal mooie aanvallen wist MSC D1 de score verder op te voeren. Twee keer Menno, één keer Gideon en één keer Rutger zorgden voor de 6-0 eindstand. Hiermee heeft MSC D1 zich definitief in de top van de Hoofdklasse P gespeeld. JVZ staat ongeslagen aan kop. aCV en FC Assen delen met elk 15 punten de tweede plek. Direct daarachter komt MSC D1met 15 punten.Alcides D1 doet met 12 punten ook nog mee, maar dan valt er een gat naar de overige teams. Volgende week gaan de op bezoek bij FC Assen. Weer een belangrijke match dus, maar als we zo voetballen als vandaag dan is winst zeker mogelijk. Lekker trainen deze week en op naar Assen!