Was wel oppassen op het veld want erg vlak was het niet meer. Is dat kunstgras bij MSC toch wel erg mooi. MSC dacht wel even de punten hier makkelijk mee te nemen, maar zo werkt het niet in het voetbal. Want na 1 minuut voetballen was het al 1-0 voor Germanicus.

MSC werd even wakker geschud en binnen 2 minuten was de stand al 1-1. Tristan speelde de na een mooie actie

prima af op Rens en die schoot de bak binnenkant paal in het doel.  MSC ging door en dit keer was het Wiradj die de bal tussen de verdedigers speelde en Dylan voor de keeper zette, Dylan schoot heel relaxed de bal over de keeper, 1-2. Dat begint er op te lijken.

Toch vloog de bal er weer in bij ons, na een corner bracht de goede rechtsbuiten de stand op 2-2. Al moet ik zeggen, dat deze speler mij de vorige keer niet is opgevallen (?) Tristan goed door en ging het duel aan met de keeper, Tristan is natuurlijk sneller en via de hand van de keeper kwam de bal bij Guido en schoot de bal erin.Maar de scheidsrechter keurde hem af voor hands van Tristan ( haha) JAmmer. Ruststand 2-2.

2e helft zou voor ons zijn, rustig blijven voetballen, zijkanten goed gebruiken en dan komt het vanzelf goed.

Dat ging stukken beter, we kregen genoeg kansen, Mart kopte net naast, Rens net niet, Tristan net niet. Guido stuurde Rens weg aan zijn rechterkant, die gaf de bal prima voor en Dylan liep de bal erin. 2-3. Germanicus kreeg nog 1 kans, maar het was Justin die de bal prima pareerde en stand op 2-3 hield. Daan had die rechtsbuiten de 2e helft in zijn zak en de spits had een beroerde dag tegen Jefhta, die lekker aan het bikkelen was. Robbert en Stan hadden een makkie vandaag en schakelde de linksbuiten prima uit.

Maar we waren er nog niet, Tristan werd weggestuurd en knalde de bal langs de uitlopende keeper. 2-4. Wedstrijd was gespeeld en we kregen nog wat kansen, Guido scoorde mooi de 2-5, maar de scheids floot voor buitenspel.

Is toch best een lastige regel om te begrijpen, maar ja de scheids en grens zullen het morgen wel terugzien bij VI op TV. Ach toe maar, stand 2-4 en 3 punten mee naar Meppel. 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden, FlevoBoys voorbij op de lijst. Nog 3 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd, thuis tegen Genemuiden – de Weide en JVZ, uit naar Steenwijkerwold.

Lastige klus, maar we gaan ervoor, de 1e thuiswedstrijd is 27 april om 18:45 thuis tegen JZV. kom gerust !!