Nadat DZOH een corner kreeg te nemen kopte de laatste man ( 1,90) de bal prima achter Justin. 0-1. Maar de mouwen werden opgestroopt en we gingen weer lekker aanvallen. Nu kreeg MSC de corner te nemen, daar hadden we donderdag op geoefend en dat zagen we terug. Roy nam de corner met zijn prachtige linker, daar was Guido die de bal snoeihard achter de keeper kopte. 1-1.

Kort hierna speelde DZOH de bal terug op de keeper, Tristan erachteraan, maar die kreeg een tik van achter en viel op zijn hoofd op het dan toch wel harde kunstgras. Tristan eruit, jammer. 1 minuut later viel Remco uit met een enkelblessure. Dat was dus wel even puzzelen. De laatste 10 minuten was voor DZOH, die eerst met een knal van 20 meter de bal via de paal en de rug van Justin achter de lijn kwam. Scheids kon het niet goed zien, liet doorgaan, maar 10 seconden daarna knalde hij de bal weer achter Justin. 1-2. Rust.

MSC was niet tevreden, maar toch niet terecht. Vorige keer gingen we met een 7-1 achterstand de rust in. Dus kom op mannen, vertrouwen hebben.

Daar gingen ze weer, we begonnen sterk. Mooie aanvallen volgden. Robbert speelde de bal prima in,Wiradj verlengde bal richting Dylan, die bleef rustig voor het doel en maakte hem prima af. Super 2-2.

We kregen nog wat kansjes op de 3-2, maar die bleef uit. Helaas viel hij wel aan de andere kan, de spits was iets eerder bij de bal dan de keeper en kopte de bal over de keeper in het doel 2-3. Dat er in de laatste minuut nog gescoord werd, was puur voor de statistieken.

Volgende week thuis tegen FlevoBoys om 11:15.