De eerste mogelijkheden waren er voor Hoogeveen en na 5 minuten was de stand 0-1.

Het was even zoeken voor de mannen en er leek toch wat spanning bij jongens te zijn.

Na een prima aanval van MSC kant was het Rens die door kon gaan en de keeper uitspeelde en de stand op 1-1 bracht.

Maar 5 minuten was het al 1-3. Kopbal uit een corner en een mooie vrije trap waar Justin nooit bij kon.

Gelukkig kregen we nog net voor de rust een corner te nemen en Jefhta nam een prima corner en het was Roy die de bal in 1 keer uit de lucht nam en de stand op 2-3 bracht.

Rust, even op adem komen, Pim zette even de puntjes op de i.

MSC was toch de bovenliggende partij in de 2e helft, maar de bal moet er wel in mannen!!

Met nog 10 minuten te spelen ging Remco er vandoor. Wat we niet wisten van Remco is dat hij goed is in slalommen. Hij ging van links naar rechts over het veld, het middenveld over, door de verdediging en daarna de keeper op het verkeerde been zette. Stand dus 3-3.

Een paar minuten voor tijd kregen we nog een enorme kans, alleen op de keeper af, maar de bal kwam precies in de handen van de keeper. Jammer, maar het 1e punt is binnen.

Hard geknokt, ook voor elkaar. Volgende week uit naar JVZ, kunnen we ook onze borst natmaken.