Maar zeker na goede wedstrijd van vorige week, de scherpe training was er toch vertrouwen in de wedstrijd. De basis was hetzelfde als vorige week. Justin in de goal, verdediging met Remco als laatste man, Daan op rechts, Bart op links en Mart als voorstopper. Jefhta als controleur- Rens daarvoor, Guido op rechts en Tristan op links. Wiradj en Max de 2 spitsen.

Vanaf de 1e minuut was er weer de scherpte, duels aangaan etc,etc,

Het spel ging over en weer, er werd veel over rechts gespeeld vandaag, misschien omdat daar de zon scheen. We kregen een minuut 5 voor de rust een vrije trap aan de rechterkant. Rens nam de vrije trap en het was Jefhta die scherp reageerde en de zeer verassende 1-0 op het scorebord bracht. Natuurlijk kwam JVO er ook een aantal keren gevaarlijk door, 1 keer hadden we de lat nodig of het was Justin die de bal kon pakken. Kortom ruststand 1-0.

JVO werd onrustig, dit kan toch niet waar zijn, we staan achter !

Omdat MSC goed stond, besloten wij om niet te wisselen. Dat kon iedereen begrijpen. Maar dit MSC is een hecht team, we gingen we er weer voor.

JVO wilde zsm de stand gelijk trekken en begon druk te zetten. Maar na 5 minuten kregen we weer een vrije trap ( die kregen wij vandaag wel erg veel) te nemen. Rens nam hem en de bal ging onderkant lat achter de lijn. Jefhta nam geen risico en ramde de bal over de lijn. Rens had er € 5,- voor over, betaalde Eddy netjes, dus we zetten hem op de naam van Rens. 2-0.

Dat was een lekker begin, de wedstrijd werd grimmiger aan de kant van JVO. De wedstrijd ging nu redelijk op en neer. JVO kwam er gevaarlijk door, kwam alleen op Justin af, maar Justin kwam als winnaar uit de strijd.

Toch kwam JVO 10 minuten voor het einde op 2-1 en werd het toch even billen knijpen.

Pim en Michel liepen toch wat onrustig langs de lijn, de coach van JVO niet meer, die stond netjes achter de afrastering na aanmerkingen op de leiding. Tristan en Daan haalden het eindsignaal niet meer en vielen uit met een blessure. Dylan en Roy vielen in en daar klonk gelukkig het eindsignaal. Een zeer knappe overwinning op de koploper. Natuurlijk was er een vreugdedans en was er patat voor de mannen. Peter Meijer trakteerde de mannen,