Dinsdag 27 april HZVV D2- MSC Antaris D1
De jongens begonnen slordig en dat resulteerde in een eerste helft waarover we niet naar huis durven te schrijven. De tweede helft begon aanvankelijk hetzelfde en dat resulteerde terecht in een 1-0 achterstand tegen de nummer voorlaatst. Met hard werken als bootwerkers en strijd en inzet werd de 1-1 gescoord door WJW in een 1 op 1 duel met de keeper. Denzel scoorde attent de 1-2 na loslaten van de keeper en Mels bepaalde de eindstand op 1-3. 3 punten op zak, niet meer over praten en op naar de volgende wedstrijd:
Zaterdag 1 mei Pesse D1- MSC Antaris D1:
In een uitermate onsportieve wedstrijd waarin de gastheren en supporters zich niet van hun beste kant lieten zien wonnen we met 0-3. Doelpunten Denzel 2x ( de 100ste) en Jari .
Geen woorden aan vuil maken!
3 punten in de pocket nu nog één wedstrijd te gaan:

BIJ DEZE NODIGEN WE IEDERE KONINKLIJKE MSC’ER EN SUPPORTER UIT OM ZATERDAG 8 MEI OM 13u KAMPIOENSWEDSTRIJD D1 BIJ TE WONEN!!!!