Na een weekendje vrij vandaag Erica D1. Met z’n twaalven, Hidde  en het trouwe legioen reisden we weer vroeg naar Erica om een mooie pot voetbal te zien en dat kregen we.MSC ANTARIS D1 begon rustig en vanuit een goede opbouw werd er goed de vrije man gevonden. Hierdoor zagen we mooie combinaties met veel variatie. Het eerste doelpunt kwam uit een corner van Ruben en Jari tikte ‘m binnen. Daarna was Willem-Jan Webbink(WJW) scherp in de spits; 0-2! Ondanks de frisse ochtend kreeg het legioen het warm van de oogstrelende combinaties die de jongens op de mat legden, de 0-3 van de zeer sterk spelende Ruben en de 0-4 van wederom WJW waren hier het bewijs van.

Rust maar de jongens hadden er zoveel zin in dat ze na 7 minuten alweer op het veld stonden…De tweede helft begon Erica furieus maar de verdediging stond als een huis en speelde rustig de bal rond. De jongens zetten weer een tandje bij en Denzel scoorde strak 0-5, vlak daarna een weergaloze actie van Wiradj met daarna een steekpass die jammer genoeg niet werd afgerond. Niels scoorde met het koppie( schoenen waren eigenlijk niet nodig..) 0-6  en Denzel scoorde zijn tweede deze ochtend. Mels en Rens kregen ook nog goede kansen maar hij wou er niet in. Het slot akkoord kwam op naam van Jari Mooij die een vrije trap van 20 meter prachtig over de keeper in de linkerbovenhoek knalde: een prachtige 8! 

Jongens , we hebben genoten vanochtend van jullie en iedereen een compliment maar ik haal vooral de verdediging aan met hun solide rustige opbouw, KLASSE!! Na 5 minuten warmlopen nam onze tweede wissel Hidde (nog F pupil) na de wedstrijd nog 3 penalty’s op Sam en scoorde er twee! 

Erica D1 succes verder en bedankt voor de appelgebak!

 

Morgen lekker Cock van Dijkkie en dan het eerste kijken tegen Hoogeveen 1, succes mannuh!