Tegen de huidige nummer 5 uit die klasse begonnen de jongens onrustig en gehaast te voetballen op een moeilijk bespeelbaar glad veld. De lange bal werd te snel gegeven en onze spitsen waren onbereikbaar. Steenwijk had een paar gevaarlijke aanvallen maar onze keeper was goed op zijn hoede en tikte een zekere 0-1 knap over zijn doel.

In de rust hamerden we op combinaties en makkelijk voetballen. De wissels pakten goed uit en we kregen meer druk naar voren. Op karakter en vechtlust knokten de jongen zich steeds meer in hun spel en dat leverde leuke kansen op. Na een prachtige combinatie door het centrum van hun verdediging via Ruben en Niels  belande de bal voor de voeten van Elon die met z’n linker de 1-0 binnenschoof.

De strijd was van beiden kanten aanwezig en sportief en de uitstekende leidsman Wim Wijntjes floot waar het moest. Met sommige jongens op andere posities bleef de veldbezetting goed wat de begeleiding tevreden stelde en ook de instelling was weer voorbeeldig op deze natte avond.

 

We bedanken VV STEENWIJK D1  voor de sportieve wedstrijd en Wim Wijntjes voor de goede leiding. Ook het legioen weer bedankt en tot zaterdag in de ‘Buren Topper’ tegen FC MEPPEL D1  uit om1030u!!

 
De foto’s zijn van afgelopen zaterdag vd wedstrijd tegen HZVV gemaakt door Marinus Otter.