Dit merkten we direct vanaf de aftrap want Zwolle zette meteen vol druk op onze verdediging met uitstekend combinatiespel en sterke passeeracties van hun spitsen. Sam hield een kwartier zijn doel schoon maar hun linksbuiten scoorde formidabel na een solo waarbij hij 3 verdedigers knap op het verkeerde been zette. Hierna scoorde FCZ nog maar 2 keer uit 8 kansen: 0-3. De eerste helft kwamen we steeds een stapje te kort en gingen we de duels niet aan. De tweede helft tapten onze jongens uit een ander vaatje en durfden we zelf meer te voetballen. Ook in de duels waren we scherper. Met meer lef en durf speelden we met druk naar voren. Toch scoorden de Zwollenaren de 0-4. We lieten de kop niet hangen en met een gaaf schot van Niels na een rush langs de zijlijn scoorden we de 1-4. Nog een paar kleine kansjes voor Denzel en Elon en een doelpunt van FC Zwolle maakte de eindstand 1-5. We kunnen terug kijken op een leerzame wedstrijd die we naar vermogen hebben gevoetbald met lef en durf. We bedanken de scheidrechter Frank Steenhuisen en Grensrechter Opa Wolter! Ook FC Zwolle D1 en begeleiding bedanken we voor de gelegenheid en voor de sportieve wedstrijd.
Donderdag oefenen voor de Revue bij Ankie, ‘ns wat anders en goed voor de teambuilding!!!

20 februari: MSC ANTARIS D1-CAMBUUR LEEUWARDEN D2