Sparta Enschede D1 gaf vooraf aan een lastige wedstrijd te verwachten en dat bleek gelukkig te kloppen. Alhoewel het MSC-middenveld iets te veel ruimte weg gaf en slordig voetbalde en de ploeg ook voorin niet 100% scherp speelde, was MSC D1 toch de bovenliggende partij. De verdediging kwam niet in de problemen en omdat MSC de paar kleine kansjes niet wist te benutten stond het bij rust nog steeds 0-0.

In de tweede helft was MSC gelukkig iets scherper. Er werd korter gedekt en minder gelopen met de bal. Ook werden er meer kansen gecreëerd. In de 10e minuut na rust wist Hidde op aangeven van Nick één van die kansen te benutten, eindelijk 1-0 voor MSC D1. In de 24e minuut was het weer raak. Juliën scoorde op aangeven van Jeen een prachtige goal. Althans dat dacht iedereen. De Sparta-grensrechter vlagde echter voor buitenspel. Bekijkt u eens de foto waarop u de nr. 6 van MSC D1 (in het blauw-wit) op de rand van de 16 ziet aanleggen voor een schot en concludeer voor uzelf of hij gelijk had.

Gelukkig wist Stue kort daarna door goed in te grijpen de enige kans van Sparta Enschede te neutraliseren en was de black-out van de Sparta-grensrechter niet beslissend voor het wedstrijdresultaat. MSC D1 behaalde zodoende een zwaarbevochten 0-1 winst op Sparta Enschede D1 en speelde zichzelf zo naar de vijfde plaats op de rangrijst van de 3e divisie G. Volgende week spelen we weer eens tegen een oude bekende. Dan komt namelijk Olde veste D1 op bezoek. Hopelijk zijn onze MSC-wedstrijdtenues dan helemaal in orde en kunnen we deze lastige tegenstander in het zwart-wit tegemoet treden. Bij winst lonkt plek 3. Komt u kijken? De wedstrijd begint om 11.30 uur.