Na 30 minuten voetbal stond de teller dan ook op 3-0 voor Nagele D1. Het constante storen en onderscheppen van de bal zorgde ervoor dat de spitsen Jordy en Mart niet bereikt werden. De verdediging daarentegen had het erg druk. Yannick, Max, Mountasser en Sander hebben heel wat aanvallen tegengehouden.

In de tweede helft is D2 begonnen met een kleine verandering achterin. Sander werd laatste man, Yannick ging naar links, Max bleef rechts en Milan werd voorstopper. Hierdoor ontstond er meer kracht achterin, wat er voor zorgde dat het middenveld met Werner, Yeftha, Max en Dylan vaker de bal kregen. Tien minuten voor het einde toen de stand 5-0 was kreeg Yeftha via een mooie pas van Jaimy de bal op de voet voor de 5-1. Deze goal gaf de mannen extra energie waardoor de druk naar de goal van Nagele werd opgevoerd. Nagele moest aan de bak en haalde in het strafschop gebied Jaimy keihard onderuit. Penalty! Werner nam hem, onderkant lat en in de rebound schoot Milan de bal in het net. Eindstand 5-2.

Een prima prestatie. Hard gewerkt, veel inzet en als eerste team Nagele 2 tegendoelpunten bezorgd. Grote klasse.

Fotocollage:natuurlijk gemaakt door Ron Wielhouwer