Door het wegvallen van laatste man Yannick van der Veen (deed geblesseerd mee met D1),moesten we in het team enkele omzettingen doen. Mitchel Wielhouwer ging voorstopper spelen en Milan van der Veen dook deze keer op in de spits naast Jordi de Ruiter. De tweede helft zouden beide spelers ruilen van positie.
Toen Staphorst met maar liefst 0-3 voor stond, werd MSC wakker en draaide de tegenstander flink de duimschroeven aan. De druk werd opgevoerd en zo ontstonden er kansen voor de jongens uit Meppel. Jordi liet zijn klasse zien door tweemaal achter elkaar te scoren (2-3). Toch liet de ploeg van trainer Rob Koopmans opnieuw zien dat ze niet voor niets in de top meedraaide: de supersnelle linkerspits van Staphorst dolde de verdediging van MSC compleet en ook dankzij de nummer 9 werd de druk op het doel van Justin behoorlijk groot. Staphorst bouwde de voorsprong uiteindelijk uit tot 2-5!
Uit het niets scoorde even later Dylan Wielhouwer het mooiste doelpunt van de wedstrijd: 3-5. Dylan maakt al enige tijd behoorlijk wat indruk als rechtsbuiten en ook vandaag was hij bijzonder scherp! Kort voor de rust zorgde “man van de wedstrijd” Jordi nog voor de 4-5 door gewoon koelbloedig te blijven oog in oog met de keeper van Staphorst en heel beheerst binnen te schieten. Tijdens de rust werden alle puntjes nog eens even flink op de i gezet door de spelers ervan te overtuigen dat er winstkansen waren voor MSC. Eerst moest de angel uit de aanval van Staphorst gehaald worden. Jordi werd op hun linkerspits gezet en jarige job Rogier Kattenberg ging in de spits spelen met Mitchel Wielhouwer. Deze omzetting pakte in eerste instantie goed uit. Staphorst kreeg het moeilijker om te scoren en warempel maakte Rogier zijn naam als “sluipmoordenaar” waar door de 5-5 binnen te schieten! Er volgde een spannende fase in de wedstrijd met kansen over en weer voor beide doelen. Toch was het Staphorst uiteindelijk dat met de punten er vandoor
ging door de 5-6 binnen te knallen. MSC probeerde het nog wel…………..maar helaas!
Een groot compliment voor het hele team voor de inzet en de voetbalbeleving, geweldig! We vonden het fijn dat Rogier, Aaron en Mitchel erbij waren! Jullie hebben het super gedaan! Ook Mart en Jaimy maakten weer de nodige speelminuten (na hun blessures).
Komende week weer lekker trainen en komende zaterdag weer veel scoren! Succes!


 

 
 
Roel Kalsbeek.