De spelers stonden behoorlijk onder druk, wisten de kansen niet te benutten, waardoor de tegenstander uit kon lopen tot 1-3. Nadat Jonathan eerst had gescoord, wist Vincent in een alles of niets poging halverwege de eerste helft de 2-3 te maken. De wedstrijd kantelde, MSC kreeg meer kansen en werd sneller druk gezet op de tegenpartij.
Uiteindelijk lieten de spelers zien waarom zij het kampioenschap uiteindelijk verdienden. Er werd nu met volle overgave gespeeld. De omschakeling verliep beter en vanuit een cornersituatie schoot Jonathan de Sousa Gazola schitterend raak (3-3)! MSC speelde nu een alles of niets spel. De 4-3 voorsprong kwam wederom via de schoen van Jonathan na goed voorbereidend werk van onze middenvelders.
Tijdens de rust werden de taken en afspraken nogmaals op een rijtje gezet. MSC startte in de tweede helft als een echte kampioenskandidaat. Er werd strijd geleverd, het team wist wat er op het spel stond! Spanning volop voor beide doelen. Wat dat betreft willen we Ens D1 ook een compliment maken voor hun spel!
De laatste tien minuten wist MSC de wedstrijd op een goede manier uit te spelen zodat na een spannende reeks wedstrijden tegen ondermeer FC Meppel D2, Alcides D3 en Olympia D2 de kampioensbeker eindelijk in ontvangst genomen kon worden!
Na afloop namen de spelers en begeleiding de felicitaties in ontvangst. Gino Veelo deelde namens de jeugdafdeling kampioensstandaardjes uit. Ook ontving het team een envelop met inhoud en was er na afloop patat en drinken voor de spelers in de kantine.
Ook Harco Schuring en Wim van Keulen willen we nog bedanken voor het regelen van heel wat zaken. Ron Wielhouwer en Bram Salome maakten vanmorgen prachtige foto’s. We ontvingen van de moeder van Lotte nog mooie medailles en de tribune zat vol met onze enthousiaste achterban: de ouders die ons altijd aanmoedigden tijdens onze uit- en thuiswedstrijden!
Tot slot wil ik namens het team ook Raymond Boers bedanken voor het prima fluiten van deze spannende wedstrijd!!
Namens spelers en begeleiding: hartelijk dank!!