MSC D2 speelde een prima partij. De wit-zwarten hadden een overwicht, en op een een mindere periode in de eerste helft na, werd er goed gevoetbald. Er werd doorlopend druk gezet en in het laatste kwartier kwam Wolvega er niet meer aan te pas!

MSC D2 moest het vanmorgen met 11 spelers doen. Levy zat nog met zijn bionische arm, Martijn was in Hoorn en supporter Marc had nog een blessure. Maar het team uit Meppel gaf geen krimp, ook Nick niet, terwijl hij toch last van zijn hiel had! Grote klasse!! Zo werd er een verdiende tweede overwinning behaald, waarbij goudhaantje Jonathan opnieuw de doelpunten maakte. Maar dit gebeurde wel mede dankzij het prima voetbalspel van de overige spelers. Sebastian werd ‘Man van de Wedstrijd’.

Volgende week de voorlopig laatste bekerwedstrijd, thuis op veld 7, tegen FC Meppel D2. Dat wordt een echte kraker! Alvast veel succes!! Alle supporters die zaterdag mee zijn geweest, hartelijk dank!! Ook Lisa Snijder en Deddy Loolofs nog bedankt voor de verzorging en het vlaggen!!