Over de wedstrijd kan ik weer kort zijn. Ook Staphorst kwam er, ondanks goede tegenstand, niet aan te pas. MSC was veruit de betere ploeg maar zoals de laatste weken wel vaker gebeurde, het speelde slordig en sprong slecht met de kansen om. Zo was de ruststand slechts 1-0 doordat zelfs voor open doel jammerlijk gemist werd. Wat we dit seizoen veel gezien hebben was dat MSC in de 2e helft veel beter speelt en daardoor ook uitloopt naar ruime scores. Ook nu weer, nadat MSC de 2-0 had gescoord gingen de koppies bij de tegenstander omlaag en speelden we wederom een gewonnen wedstrijd. Dat de eindstand uiteindelijk 5-0 werd maakte eigenlijk niemand meer wat uit. De 3 punten waren weer binnen en het kampioenschap mag eigenlijk niet meer verspeeld worden.

Kampioen worden is leuk maar niet het belangrijkste. De doelstelling was en is plezier en het individueel beter worden. Ik kan stellen dat dit tot nu toe prima verlopen is. De sfeer is uitstekend en meerdere spelers laten inmiddels zien volgend seizoen zekere D1 kandidaten te zijn !

Ook dat we al 6 wedstrijden op rij de “nul” hebben gehouden, is een teken dat we goed bezig zijn en meer dan terecht kampioen zullen worden !